Hotspots Barcelona

Nog drie maanden en het is zover: onze eerste Female Workation! Van 6 t/m 13 april gaan we met tien vrouwelijke ondernemers naar Barcelona. Naast werken zullen we ook volop leuke dingen gaan doen. We hebben een globaal programma, maar je hebt ook genoeg vrije tijd. Zo heb je genoeg momenten over om onderstaande hotspots in Barcelona te ontdekken! Local Marta gaf ons een aantal tips om alles uit je trip te halen. 

De leukste coworkings van Barcelona

Genoeg leuke coworkingspaces te vinden in Barcelona! En die zijn wat ons betreft heel fijn voor de afwisseling. Een leuke en inspirerende plek is La Vaca Coworking in Poble Sec, in een oude melkfabriek. Ook fijn voor digital nomads en freelancers is Coco Coffice, een gezellige café waar je heerlijke drankjes en hapjes hebt. Cloud Coworking Barcelona bevindt zich vlakbij de Sagrada Familia, en biedt onder andere twee terrassen met stunning views over de stad en Gaudí’s onvoltooide kerk.

Zowel La Vaca Coworking als Coco Coffice zijn aangesloten bij Get Croissant, een netwerk van coworkingspaces wereldwijd. Oh, en ook goed om te weten: als je met onze workation meegaat krijg je een week lang gratis toegang tot alle coworkings in Barcelona die zijn aangesloten bij Get Croissant.

 La Vaca Coworking

La Vaca Coworking

Koffietentjes in Barcelona

Want zonder goede koffie (of lekkere thee) ben je natuurlijk nergens! Federal Cafe is een super aangenaam café waar je werk kunt verrichten en heerlijke koffie kunt drinken. Er zijn inmiddels meerdere vestigingen in de stad. Andere favorieten zijn Café Cometa, Cafe Galeria Cosmo en Orion Cafe; alle drie van dezelfde eigenaars.

Hotspots Barcelona

Cafe Galeria Cosmo

Tapas eten in Barcelona

Heerlijk tapas eten kan op veel plekken in Barcelona. Een van Marta’s favoriete hotspots in Barcelona is Bar Velódromo, vanwege de prachtige locatie en omdat het eten daar gewoon heel lekker is. Ook bij het hippe restaurant El Nacional, een ware must-see in Barcelona, kun je ook goddelijk lekkere tapas eten.

Hotspots Barcelona

El Nacional

Mooiste plekje van de stad

Dat is zonder twijfel het strand: want hoeveel Europese steden bieden de combinatie van zowel stad als zand? Heerlijk wandelen over de boulevard, voetjes in het zand, het geluid en de geur van de zee… En uiteraard drankjes doen bij een van de vele strandbars!

Hotspots Barcelona


Leukste wijken van Barcelona

De wijken Gràcia en El Born zorgen altijd voor een goede dosis inspiratie. Een andere toffe plek is de Tibidaboberg, vanaf waar je geweldige uitzichten hebt over Barcelona.

Hotspots Barcelona

El Born

Rooftopbars

De meeste rooftopbars gaan pas in de zomer open voor het publiek, maar Terraza Alaire is wél het hele jaar geopend. Nog twee leuke dakterrassen die nog niet veel mensen kennen zijn die van Ayre Hotel Rosellón, met een geweldig uitzicht over de Sagrada Família, en hotel The Edition Barcelona, met het mooiste uitzicht over de Santa Caterina markthal.

Hotspots Barcelona

Terraza Alaire

Ultieme Insta-plek

En de award voor mooiste groepsfoto-locatie gaat naar… Bunkers del Carmel! Daar kunnen we prachtige foto’s maken samen en van de stad. Een mooie herinnering aan deze workation, en geheid dat het thuisfront jaloers wordt van dit uitzicht! Als dat geen toffe hotspot Barcelona is, weten wij het ook niet meer.

Bunkers del Carmel

Bunkers del Carmel

Ook mee met de Barça Business Booster? We hebben nog plek! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *