Over ons

Wij zijn Suzanne van Duijn (links) en Chantal Schram (rechts). We kennen elkaar al een aantal jaar, maar werken sinds 2017 samen, toen we begonnen met PR-cursus.nl. Hier bieden we e-courses aan over PR, met het doel andere ondernemers te leren hoe zij meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor zichzelf kunnen genereren (in de media). Een groot succes!

Deze samenwerking smaakte naar meer. In de zomer van 2018 bedachten we het concept Female Workation: workations voor ondernemende vrouwen.

Wat we precies doen? We organiseren de tofste workations, voor de leukste ondernemers, op de gaafste plekken, voor de beste investering in je business!

Lees hier meer over onze workations

Digital nomads

Als online ondernemers én fervente reizigers weten Chantal en Suzanne als geen ander wat werken op een andere locatie kan opleveren. De twee girlbosses kregen zelf talloze nieuwe inzichten tijdens hun digital nomad-avonturen in Azië, Oceanië en Midden-Amerika. Al bleek een bestaan als locatie-onafhankelijk ondernemer soms ook eenzamer dan gedacht. Het ontmoeten van gelijkgestemden is voor Chantal en Suzanne dan ook een must tijdens het reizen én ondernemen. Het juiste gezelschap is van onschatbare waarde. Female Workation was dan ook een logische vervolgstap.

Chantal (31) en Suzanne (30) zijn allebei ondernemer, PR-adviseur en blogger. Chantal blogt op Reisdoc.nl over reizen. Daarnaast heeft zij een online contentbureau en is zij, samen met Suzanne, eigenaar van PR-cursus.nl. Suzanne heeft eveneens een blog, VrijeMeid.nl, en runt haar eigen PR-bureau SuusjeHQ.

Over ons