Over ons

Wij zijn Suzanne van Duijn (links) en Chantal Schram (rechts). We kennen elkaar al een aantal jaar, maar werken sinds 2017 samen, toen we begonnen met Snappr (toen nog PR-cursus.nl). Deze samenwerking smaakte naar meer. Daarom startten we Female Workation: workations voor ondernemende vrouwen.

Op dit platform vind je een overzicht van de tofste workations, voor de leukste vrouwelijke ondernemers, op de gaafste plekken, voor de beste investering in je business!

Lees hier meer over onze workations

Digital nomads

Als online ondernemers én fervente reizigers weten Chantal en Suzanne als geen ander wat werken op een andere locatie kan opleveren. De twee girlbosses kregen zelf talloze nieuwe inzichten tijdens hun digital nomad-avonturen in Azië, Oceanië en Midden-Amerika. Al bleek een bestaan als locatie-onafhankelijk ondernemer soms ook eenzamer dan gedacht. Het ontmoeten van gelijkgestemden is voor Chantal en Suzanne dan ook een must tijdens het reizen én ondernemen. Het juiste gezelschap is van onschatbare waarde. Female Workation was dan ook een logische vervolgstap.

Meer over Chantal en Suzanne
Chantal (32) en Suzanne (31) zijn allebei ondernemer, PR-adviseur en blogger. Chantal reist veel en blogt op Reisdoc.nl al sinds 2011 over haar ervaringen op reis. Daarnaast is zij, samen met Suzanne, eigenaar van Snappr. Suzanne heeft eveneens een blog, VrijeMeid.nl, en is auteur van het boek ‘Work Hard Travel Harder’, over werken en reizen als digital nomad.

Female Workation: over ons